RESPONSABLE DE RECANVIS

Empresa fabricant de maquinària industrial selecciona per al seu departament de SAT un/a RESPONSABLE DE RECANVIS.

Busquem una persona que es responsabilitzarà principalment de la compra i la venda de recanvis per als clients usuaris del servei postvenda de la companyia. Realitzarà pressupostos segons les dades rebudes dels clients, processarà les comandes de recanvis, serà responsable de mantenir el marge comercial en les vendes de recanvis, seguiment i organització del transport fins al client, etc.

Busquem una persona, preferentment amb formació a nivell d’enginyeria industrial mecànica (però no és un requisit imprescindible) que pugui llegir i interpretar plànols tant 2D com 3D, plànols d’ensamblatge i manuals tècnics per a tot tipus de línies de maquinaria, amb capacitat per a dissenyar nos plànols de peces i plànols d’ensamblatge tant en 2D com en 3D i que aporti bons coneixements de Solid Works i Autocad. Busquem una persona amb un bon nivell d’anglès ja que l’empresa opera en un entorn internacional.

Oferim un lloc de treball estable, horari partit de dilluns a dijous de 8h a 13h i de 15h a 18:30h i divendres de 8h a 14h i la possibilitat de teletreballar 1 dia a la setmana. La retribució econòmica es negciarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat (orientativament entre 30K i 40K € bruts anuals).

Les persones interessades si ua plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referencia RECANV.

Comments are closed.