ESPECIALISTA EN MULTIMEDIA I DISSENY GRÀFIC

Empresa del sector arts gràfiques selecciona per a incorporar al seu Departament de Màrqueting un/a : ESPECIALISTA EN MULTIMEDIA I DISSENY GRÀFIC

Busquem una persona amb formació a nivell de Grau en Disseny Multimedia, Producció i Comunicació Audiovisual, Disseny Gràfic o similars per a realitzar tasques a nivell de realització de videos i material multimedia per a xarxes socials i publicitat i producció de material gràfic.

Pensem en una persona creativa, que sigui capaç de realitzar un treball de qualitat, però també amb una alta capacitat de producció, capaç de fer tant feines més ràpides com treballs més el·laborats ja que realitzarà molts projectes diferents i amb diferents aplicacions i formats. Haurà de tenir un bon domini d’eines de postproducció i edició de video, Ilustració i disseny, Motion Graphics i Adobe Suite (After Effects, Media Encoder, Premiere Pro, Audition, Illustrator i Photoshop). Pensem en una persona jove, amb formació a nivell de Grau en Comunicació Audiovidual, Disseny, Multimèdia o similar amb passió per a l’edició de videos i les xarxes socials.

Oferim un contracte laboral estable, horari de dilluns a divendres de 9h a 17h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades si us plau enviar un Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència MULTIM.

Comments are closed.