CAP DE TALLER MECÀNIC/PROJECTISTA

Empresa fabricant de maquinaria industrial situada a Igualada selecciona un/a : RESPONSABLE DE TALLER MECÀNIC

Busquem una persona per a realitzar funcions a nivell de preparació de documentació tècnica per a fabricació, plànols i comandes a proveïdors de tall der laser, mecanitzat i mecànica comercial. També dissenyarà i desenvoluparà producte amb CAD 3D i es responsabilitzarà de la organització del taller, convinant tasques més d’oficina tècnica amb tasques més pròpies de Cap de Taller.

Pensem en una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Mec`ànica o a nivell de FPII o Cicle Formatiu de Grau Superior, amb experiència en oficina tècnica, que conegui els processos de producció a nivell de mecànica industrial i que tingui coneixements de Solid Edge.

El lloc de treball és a Igualada i no implica viatjar.

Oferim un contracte laboral estable, un horari de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 14:30h a 18:30h i divendres de 9h a 16h i una retribució negociable, el voltant de 30K-32K € bruts anuals).

Les persones interessades si us plau envieu un curriculu vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-TALL

Comments are closed.