ADMINISTRATIU/VA

Empresa del sector metall situada a Igualada selecciona un/a : ADMINISTRATIU/VA.

Realitzarà tasques a nivell d’atenció telefònica, suport administratu de back office a l’àrea comercial i suport administratiu en la organització de fires internacionals i suport a administració i comptabilitat en general.

Pensem en una persona amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances o similars, que aporti experiència en tasques administratives. Valorarem que tingui experiència en la introducció d’assentaments comptables (però no és un requisit imprescindible) i que aporti un nivell mig d’anglès (per a enviar i respondre mails). Valorarem que tingui coneixements del software de comptabilitat CONTASOL.

Oferim un contracte laboral estable, horari de dilluns a dijous de 8:30h a 13h i de 14:30h a 18h i divendres de 7h a 14h (Juliol horari intensiu de 7h a 15h). La retribució econòmica es negociarà amb cada candidatura (orientativament es situarà entre 20K i 22K € bruts anuals negociables).

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ADMIN.

Comments are closed.