RESPONSABLE DE COMPRES

Empresa industrial situada a Martorell selecciona un/a : RESPONSABLE DE COMPRES

En dependència de Direcció General s’ocuparà de la gestió amb els proveïdors (recerca, avaluació, negociació, gestió de contractes…), l’aprovisionament de materials, control de preus (analisis comparatius, revisions…), control de consums, control d’inventari, coordinació de l’equip de compres, gestió del pressupost del departament, …

Pensem en una persona amb formació superior, valorant que s’aporti formació específica a nivell de master o postgrau en gestió de compres i amb una experiència d’uns 5 anys com a responsable de compres o en logística/operacions. Haurà d’aportar un nivell mig de francès o anglès.

Oferim un contracte laboral indefinit, horari de dilluns a divendres de 8h a 13h i de 15h a 8h i una retribució econòmica negociable, al voltant de 35K-40K € bruts anuals.

Les persones interessades si us plau enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència COMPR,

Comments are closed.