DISSENY GRÀFIC + FOTOGRAFIA

Empresa del sector ecommerce selecciona per a incorporar al seu equip situat a Igualada un/a :

DISSENYADOR/A GRÀFIC/A + FOTÒGRAF/A

Busquem una persona que pugui realitzar tasques a nivell de disseny gràfic (creació d’imatges per a xarxes socials, posts, disseny de banners, dissenys per a incorporar a productes, retoc d’imatges, etc…) i que també pugui realitzar fotografies de qualitat dels diferents productes de l’empresa tant per a la pàgina web com per a publicar en diferents xarxes socials.

Pensem en una persona jove, amb formació a nivell de disseny gràfic o similars i que aporti també formació especialitzada i/o experiència com a fotògraf/a.

Oferim un contracte laboral estable (si us plau abstenir-se persones que pensin en una relació a nivell freelance), incorporació immediata i un horari a jornada complerta (de dilluns a divendres de 9h a 17h). La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportats.

Les persones interessades si us plau enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència FOTOG.

Comments are closed.