ASSESSOR/A COMPTABLE

Assessoria d’empreses selecciona per al seu Departament Comptable/Fiscal un/a : ASSESSOR/A COMPTABLE

Busquem una persona per a realitzar tasques a nivell d’assessorament comptable i fiscal als clients del despatx i també per portar comptabilitats, liquidació d’impostos, i gestió financera de les comptes de clients que se li assignaràn.

Pensem en una persona amb formació a nivell d’ADE, Empresarials o similars o a bé a nivell de CFGS en Administració i Finances. Haurà d’aportar experiència en les tasques descrites i en tot el clicle comptable d’una empresa, ja sigui en assessoria o en empresa final i tenir una bona capacitat per a relacionar-se amb els clients.

Oferim un contracte laboral indefinit, horari de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 15h a 18h (l’horari és flexible i es pot ajustar una mica a les preferències de cada candidatura) i una retribució econòmica negociable al voltant de 28K € bruts anuals.

Les persones interessades si us plau enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència AS-FIN

Comments are closed.