COMERCIAL (QUIMICA)

Empresa del sector químic situada a Igualada selecciona per a incorporar al seu departament comercial un/a :

COMERCIAL

En dependència de Direcció Comercial se li assignarà una cartera de clients (zona províncies de Barcelona i Tarragona) i realitzarà tasques a nivell de fidelització de la seva cartera, captació i seguiment de clients potencials consumidors de química industrial, canalització de les necessitats dels clients cap a l’empresa, resolució de consultes dels seus clients, gestió de de les tarifes i els marges comercials per cada client, estudi de l’evolució de vendes i marge per article/client i captar i transmetre informació de mercat a l’empresa, captant  oportunitats en el mercat per noves línies de producte.


Busquem una persona amb formació de Grau mig,  superior o llicenciatura, preferiblement relacionats amb el món comercial i experiència comercial en el sector industrial.

Anglès i francés valorable.

Oferim un contracte laboral estable, horari flexible i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportats (orientativament al voltant de 30K bruts anuals + 3-5K bruts anuals variables). Disposarà de vehicle d’empresa.

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència COMERC.

Comments are closed.