MECÀNIC SERVEI TÈCNIC

Empresa distribuïdora de maquinària per al sector de pedreres i mineria ubicada a la zona de Manresa busca un MECÀNIC per a incorporar al seu servei tècnic per realitzar reparacions de maquinària i postes en marxa. Les reparacions es realitzen a la zona de Catalunya i al propi taller de l’empresa ubicat al Bages (aproximadament 50% a casa els clients i 50% al taller).

Busquem una persona amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en mecànica industrial, mecatrònica o similars, i amb coneixements d’hidràulica i electricitat/electrònica. Valorarem tant perfils amb experiència en les funcions descrites com perfils més junior, sense experiència professional però amb la formació requerida.

Oferim un lloc de treball estable horari intensiu de mati de 7h a 15h, cotxe d’empresa per anar a fer reparacions a casa els clients i una retribució econòmica negociable en funció de si es tracta de perfils amb experiència (aproximadament 28.000-32.000 € bruts anuals) o perfils junior (al voltant de 25.000 € bruts anuals inicialment).

Les persones interessadessi us plau enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència MECA.

Comments are closed.