PROJECT MANAGER (INTERIORISME)

Empresa industrial del sector mobiliari/retail i interiorisme , situada a Igualada, selecciona una persona amb formació a nivell d’INTERIORISME, DISSENY D’INTERIORS, ARQUITECTURA TÈCNICA o similars per a realitzar tasques de PROJECT MANAGER.

Busquem una persona que sigui capaç de realitzar el seguiment dels diferents projectes que se li assignin, resolució de problemes, contacte amb el client, etc…des de la creació dels primers planols i dibuixos que es presenten al client, fins a l’entrega del projecte finalitzat.

Busquem una persona amb experiència professional en la gestió de projectes o d’obres, amb una bona capacitat de contacte i relació amb els clients, i bona capacitat de decisió i de resolució de problemes. També haurà de dibuixar i fer plànols amb Autocad i SketchUp però prioritzarem aquelles candidatures més orientades a Project management que no les 100% d’oficina tècnica.

Oferim un lloc de treball estable i una retribució econòmica negociable en funcio del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura (orientativament : 28.000-30.000 € Bruts Anuals).

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : PROJ-MAN.

Comments are closed.