GRADUAT/DA EN RELACIONS LABORALS

Assessoria d’empreses situada a Igualada selecciona per a incorporar a la seva àrea laboral un/a GRADUAT/DA EN RELACIONS LABORALS. S’ocuparà de gestionar diferents comptes de clients del despatx responsabilitzant-se del procés complert de contractació (altes, baixes, contracte, contrat@), assegurances socials, càlcul i el·laboració de nòmines, gestió IT i baixes mèdiques, confecció de calendaris laborals per sectors, actualització de convenis col·lectius, càlcul i confecció dels models 111/190/145, assessorament i càlcul d’acomiadaments, tràmit d’ERTOs, relació amb les administracions INNS/TGSS/AEAT, càlcul de jubilacions, incapacitats, etc….

Busquem una persona amb formació a nivell de Grau en Relacions Laborals o similars, que aporti uns 2-3 anys d’experiència en assessoria/gestoria o en departament de RRHH d’empresa final.

Oferim un lloc de treball estable, horari flexible amb possibilitat de treballar varis dies a la setmana en horari intensiu de matí i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat (orientativament al voltant de 25K bruts anuals).

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència LABOR.

Comments are closed.