ENGINYER/A MECÀNIC/A

Empresa fabricant de maquinaria industrial, robotica i projectes d’automatització situada a la comarca de l’Anoia selecciona un/a ENGINYER/A MECÀNIC/A per a incorporar al seu equip de projectes d’automatització i robòtica.

En dependència del Responsable de Projectes s’ocuparà de gestionar i liderar els projectes que se li assignaràn, des del disseny de la solució (automatismes i robòtica) fins a la posta en marxa de la solució.

Pensem en una persona amb formació a nivell d’enginyeria mecànica, que aporti experiència en disseny de maquinària, oficina tècnica, robòtica o disseny de solucions d’automatització industrial.

Oferim un contracte laboral estable, un horari partit de dilluns a dijous (de 8h a 18h amb flexibilitat) i divendres de 8h a 14h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil d’experiència aportat, segons si és un perfil més junior o amb més experiència (orientativament entre 27K i 38K+ variable).

Les persones interessades si us plau enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-MECA.

Comments are closed.