COMERCIAL / FUTUR CAP DE VENDES

Empresa del sector alimentació selecciona per a incorporar el seu equip Comercial un/a COMERCIAL -FUTUR CAP DE VENDES-

Busquem una persona per a realitzar inicialment tasques a nivell comercial, gestionant una cartera de clients i una zona comercial que se li assignarà, per un cop conegui bé el mercat i els productes de l’empresa passar a desenvolupar tasques de Cap de Vendes, on a més de gestionar la seva cartera de clients també coordinarà l’equip comercial de l’empresa.

Pensem en una persona imprescindible amb experiència comercial en el sector restauració, Horeca, alimentació o similars que estigui acostumat a visitar empreses del sector de l’hosteleria i també cadenes d’hoteles i empreses del sector distribució. Haurà de tenir coneixents d’anglès ja que tot i que la gestió comercial és principalment nacional, també es gestionen alguns comptes a nivell d’exportació i un bon nivell en l’us d’eines ofimàtiques.

Oferim un contracte laboral estable, pla de carrera i una retribució econòmica negociable en funció del perfil aportat en quant a formació i experiència, composada de fix + variable per objectius + cotxe d’empresa (orientativament entre 35K i 45K bruts anuals).

Les persones interessades si us plau enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referènciia CAP-V

Comments are closed.