TÈCNIC D’ESTUDIS (CONSTRUCCIÓ)

Imporant empresa del sector construcció situada a la zona del Bages selecciona un/a TÈCNIC D’ESTUDIS.

Busquem una persona per a liderar la licitacions dels projectes als quals es presenta l’empresa, realitzant estudis econòmics dels projectes, redacció dels planning d’execució i memòries.

Pensem en una persona amb formació a nivell d’Arquitectura Tècnica, Enginyeria de l’Edificació, Enginyeria Civil o similars, que aporti experiència en obra, en despatx d’arquitectura o en departament d’estudis d’una empresa constructora. Haurà de tenir coneixements de programes informàtics de pressupostos (PRESTO, TCQ…) i valorarem coneixements de Revit.

Oferim un contracte laboral estable, horari de dilluns a divendres de 8h a 13h i de 16h a 18h que es pot adaptar i personalitzar a les necessitats i interessos de cada candidatura i una retribució econòmica negociable, en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : TEC-EST

Comments are closed.