ADJUNT A CAP D’OBRA

Empresa del sector construcció situada al Bages selecciona un/a : ADJUNT AL CAP D’OBRA

Busquem una persona amb formació a nivell d’Arquitectura Tècnica o similars per tal de realitzar tasques de suport al Cap d’Obra en la planificació, coordinació i supervisió de l’execució de les obres d’edificació que l’empresa li assignarà (zona Catalunya) seguint les directrius de la direcció facultativa i duent a terme el seguiment i les correccions necessàries per a garantir la qualitat de l’obra.

Pensem en un/a persona jove que aporti certa experiència en la gestió d’obres (però no descartarem a candidatures amb perfils junior) i interès en realitzar tant tasques de gestió d’obra (col·laborar en mesuraments d’unitats d’obra, control de personal…) com en tasques més de gestió (control de plànols, control de qualitat, contacte amb proveïdors per a comparatives de preus, sistema de gestió de Qualitat i Medi Ambient….).

Oferim un contracte laboral estable, possibilitats de creixement dins l’empresa, horari de dilluns a divendres de 8h a 13h i de 15h a 18h (es pot adaptar a cada candidatura) i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació aportat per cada candidatura.

Les persones interessades si us plau enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ADJ-CO

Comments are closed.