ENGINYER/A ELÈCTRIC/ELECTRÒNICA (FOTOVOLTAICA)

Important grup empresarial situat a MANRESA selecciona un/a : ENGINYER/A ELÈCTRIC/ELECTRÒNICA per a realitzar projectes a nivell de fotovoltaica i/o portar obres (si té un perfil més de cap d’obra) de fotovoltaica per al sector industrial i per a camps fotovoltaics principalment.

Pensem en una persona amb formació en Enginyeria, valorant que aporti experiència en el sector elèctric/fotovoltaica tant sigui a nivell de gestió de projectes, memòries, avantprojectes, etc… com a nivell de gestió d’obres, amb un perfil més de cap d’obres.

Oferim un contracte laboral estable i un horari orientatiu de 7h o 8h a 17h o 18h (però l’horari es pot adaptar als interessos i preferències de cada candidatura). La retribució econòmica es negociarà individualment en funció del perfil d’experiència aportat (orientativament es situarà entre 30K i 35K € bruts anuals).

Les persones interessades si us plau enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-FV

Comments are closed.