RESPONSABLE DE COMPTABILITAT

Grup d’empreses situat a Igualada selecciona un/a : RESPONSABLE DE COMPTABILITAT

En dependència de gerència es responsabilitzarà de la comptabilitat del grup empresarial format per vàries societats vetllant per la correcta gestió econòmica i financera i el compliment de les normatives comptables i fiscals. Prepararà els impostos mensuals per tal de que la gestoria externa els presenti, gestionarà les comunicacions amb les administracions, control dels rentings, seguiment de les diferents comptes bancaries, pagaments a proveïdors, previsions de tresoreria, conciliació bancaria, tancaments comptables anuals, preparar auditoria comptable anual, etc.

Busquem una persona amb formació universitaria a nivell de Grau en Empresarials, ADE o similars i experiència en les tasques descrites, (valorant-se que sigui en una empresa amb una facturació superior als 6M anuals). Haurà de tenir un bon domini d’Excel i una molt bona capacitat de treball en equip. Residència zona Igualada o rodalies.

Oferim un contracte laboral estable, horari de dilluns a dijous de 8h a 14h i de 16h a 18h i divendres intensiu i una retribució econòmica negociable (orientativament al voltant de 26K euros bruts anuals).

Les persones interessades si us plau enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència RESP. COMPT.

Comments are closed.