SERVEI TÈCNIC

Busquem una persona per a realitzar tasques a nivell de calibració, manteniment i reparació d’equips de medició de precisió com làsers, dispositius GPS, nivells de bombolla, Estacions Totals, etc.

Busquem una persona amb formació a nivell d’electromecànica, Electrònica, Mecànica o similars, que sigui un apassionat de la tecnologia, tant electrònica com mecànica y que tingui bones habilitats manuals. Haurà de treballar amb molta precisió i seguir processos al màxim de detall. Haurà de tenir moltes ganes d’aprendre i conèixer l’anglès ja que realitzarà formacions a l’estranger (Europa) de forma regular. El lloc és 100% a les instal·lacions de l’empresa a IGUALADA i no implica viatjar a fer reparacions o intervencions en clients.

Oferim un contracte laboral estable, horari de dilluns a divendres de 9h a 13:30h i de 15h a 18:30h una retribucio negociable en funció del perfil aportat (orientativament d’inic es situaria al voltant de 24K € bruts anuals fixes + un variable).

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència SAT-L

Comments are closed.