COMPTABLE JUNIOR

Despatx de gestió i assessorament d’empreses situat a Igualada selecciona per a incorporar a la seva àrea d’assessorament comptable i fiscal un/a COMPTABLE JUNIOR.

Busquem una persona jove, recent graduada en ADE, Economia, Empresarials o similars que tingui interès en formar-se i iniciar una trajectòria professional en l’àmbit de l’assessorament comptable i fiscal a empreses. Valorarem que s’aporti certa experiència professional en tasques comptables o financeres però no és un requisit imprescindible. Pensem en una jornada complerta de 40 hores setmanals amb horari partit de 9h a 13:30h i de 15h a 19h adaptable a les necessitats de conciliació i preferències de cada candidat/a.

Oferim un contracte laboral estable i un pla de carrera i de formació que permeti a la persona seleccionada acabar portant de forma independent comptes de clients assessorant-los en l’àmbit comptable i fiscal. La retribució econòmica es negociarà amb cada candidatura en funció del perfil d’experiència aportat.

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència COMPT-JR

Comments are closed.