ENGINYER/A EN DISSENY INDUSTRIAL O DE PRODUCTE

Empresa fabricant de mobiliari tècnic situada a Igualada selecciona un/a ENGINYER/A EN DISSENY INDUSTRIAL O DE PRODUCTE

Busquem una persona per a realitzar tasques de suport al responsable de l’ Àrea Tècnica i de R+D de l’empresa a nivell de disseny de mobiliari tècnic, personalització dels diferents models de producte existents a l’empresa per tal d’adaptar-los a les necessitats de cada client, realització de plànols de muntatge i de fabricació, disseny d’embalatge per a enviar el producte a nivell internacional,etc.

Pensem en una persona amb formacció a nivell d’Enginyeria mecànica o en Disseny Industrial o de producte, que tingui cert gust per al disseny de producte i/o l’interiorisme i que conegui el comportament de materials com la xapa, l’acer, etc… Pensem en una persona que sàpiga utilitzar software de disseny en 3D (l’empresa utilitza el programa CREO però no és necessari aportar coneixements d’aquest software concretament) i haurà de tenir un nivell mig d’anglès ja que garirebé tots els projectes que desenvolupa l’empresa son a nivell internacional.

Oferim un contracte laboral estable, amb horari partit de dilluns a divendres de 8h a 13h i de 14:30h a 17:30h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura (orientativament al voltant de 30.000 € bruts anuals).

Les persones interessades si us plau enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.co indicant la referència ENG-DI

Comments are closed.