RESPONSABLE COMERCIAL/GRANS COMPTES

Empresa de serveis a empreses i assegurances situada a Igualada selecciona un /a Responsable Comercial /Grans Comptes.

En dependència de gerència s’ocuparà de l’àrea comercial, coordinant després d’una primera fase d’intergació a l’empresa, un equip de vendes, però realitzant també personalment tasques executives a nivell de contactes amb grans comptes, visites comercials a empreses industrials importants, pla i estratègia comercial, negociacions amb clients i potencials, etc…

Busquem una persona preferiblement amb formació a nivell d’ ADE, Empresarials o similars (però no descartarem altres nivells de formació), que aporti experiència en la gestió comercial i que aporti contactes i un alt coneixement del teixit industrial de la zona. Pensem en una persona que aporti experiència comercial en els sectors finances, assegurances o banca.

Oferim un contracte laboral indefinit i un horari de dilluns a divendres que es pot adaptar a les preferències de la persona finalment escollida (sobre una base orientativa de 9h a 14h i de 15:30 a 18:30h). La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil aportat.

Les persones interesades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència RESP C-GC

Comments are closed.