QUI SOM

J. REGORDOSA RECURSOS HUMANS   és una empresa de Consultoria en Recursos  Humans,  Selecció  de Personal, Selecció  de  càrrecs directius  i Psicologia-Coaching, creada l’any 2003.

 Després de 15 anys d’ activitat comptem  amb  l’experiència obtinguda d’haver participat amb   èxit en més  de 1.000 processos de  selecció de personal i  de càrrecs  directius  per a  les principals empreses de la zona i d’haver realitzat milers d’entrevistes de selecció i avaluació   de candidatures, disposant d’una àmplia base de dades de contactes professionals que ens permeten actuar amb èxit com a mediadors entre empreses i candidats en el mercat de treball.

 Amb la intenció de poder ajudar a aquelles persones que es troben en un moment de canvi o de reflexió sobre la seva vida professional o personal també realitzem programes de Psicologia-Coaching mitjançant sessions individuals. També realitzem programes d’orientació professional i vocacional per a estudiants que tenen dubtes respecte quina àrea d’estudis decantar-se o per a quina activitat professional poden tenir un major potencial.

 Ens podeu trobar a les nostres oficines situades al Carrer Sant Magí, 2 1r 5a  d’Igualada.