QUI SOM

J. REGORDOSA RECURSOS HUMANS   és una empresa de Consultoria en Recursos  Humans,  Selecció  de Personal, Selecció  de  càrrecs directius  i Psicologia-Coaching, creada l’any 2003.

Després de 20 anys d’ activitat, comptem  amb  l’experiència obtinguda d’haver participat amb   èxit en més  de 1.500 processos de  selecció de personal i  de càrrecs  directius  per a  les principals empreses de la zona i d’haver realitzat milers d’entrevistes de selecció i avaluació   de candidatures, disposant d’una àmplia base de dades de contactes professionals que ens permeten actuar amb èxit com a mediadors entre empreses i candidats en el mercat de treball.

També actuem com a formadors i consultors dissenyant polítiques retributives i realitzant informes salarials per a empreses i com a psicòlegs coach per a empreses i particulars.

A J.REGORDOSA RECURSOS HUMANS estem certificats com a Psicòlegs experts en Psicologia del Treball i de les Organitzacions pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i també a nivell europeu per l’ EFPA (European Federation of Psychologists Associations) fet que ens certifica per a actuar com a especialistes en aquesta matèria a tot el territori europeu.

Ens podeu trobar a les nostres oficines situades al Carrer Sant Magí, 2 1r 5a  d’Igualada.