QUI SOM

J. REGORDOSA RECURSOS HUMANS és una    empresa de Consultoria, Selecció de Personal, Selecció de càrrecs directius i Psicologia coaching, creada l’any 2003.

Després de 15 anys d’activitat comptem amb l’experiència obtinguda d’haver participat amb èxit en més de 1.000 processos de selecció de personal i de càrrecs directius per a les principals empreses de la zona i d’haver realitzat milers d’entrevistes de selecció i avaluació de candidatures, disposant d’una àmplia base de dades de contactes professionals que ens permeten actuar amb èxit com a mediadors entre empreses i candidats en el mercat de treball.

Amb la intenció de poder ajudar a aquelles persones que es troben en un moment de canvi o de reflexió sobre la seva vida professional o personal també realitzem programes d’orientació professional i vocacional i programes de Psicologia Coaching , mitjançant sessions individuals.

Des del mes de gener de 2017 ens podeu trobar a les nostres noves oficines situades al Carrer Sant Magí, 2 1r 5a (cantonada amb la Rambla Sant Isidre) d’Igualada.