TÈCNIC/A DE PREIMPRESSIÓ MÀQUINES DIGITALS

Empresa del sector arts gràfiques i impressió situada a Igualada selecciona un/a :

TÈCNIC/A DE PREIMPRESSIÓ DE MÀQUINES DIGITALS

Busquem una persona amb formació a nivell de disseny gràfic o similars i que tingui experiència com a tècnic/a en impressió de plotters digitals i en la preparació d’arxius digitals per a imprimir en petit i en gran format.

Haurà de tenir bons coneixements en l’ús d’Ilustrator i Photoshop i residència a la zona d’Igualada o propera.

Oferim un contracte laboral estable, un horari de dilluns a divendres de 9h a 17h i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de coneixements i experiència aportats (orientativament al voltant de 25Kbruts anuals negociables).

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència TEC-IMP

Comments are closed.