ENGINYER/A EN ELECTRÒNICA I AUTOMÀTICA

Empresa especialitzada en automatització de maquinària i robòtica, situada a Igualada selecciona un/a : ENGINYER/A EN ELECTRÒNICA I AUTOMÀTICA.

Es responsabilitzarà principalment de tasques d’anàlisi i programació orientades a l’automatització de màquines, línies de producció i serveis auxiliars. Treballarà amb maquinària industrial, línies de producció, PLCs, servomotors, robòtica, visió artificial, pantalles HMI i SCADA.

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Electrònica o Automàtica Industrial i que aporti una experiència d’uns 2-3 anys en tasques d’automatització industrial/programació de maquinària, tot i que no descartarem a candidatures amb un perfil Junior, sense experiència professional però amb bon nivell de formació.

Oferim un lloc de treball estable, amb possibilitats de creixement professional, un horari flexible (amb la base de 9h a 14h i de 15h 1 18h) i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-AUT

Comments are closed.