GRAU EN ADE/ ECONOMIA /COMUNICACIÓ

Centre de recerca i de gestió de projectes d’internacionalització i d’innovació per a la industria tèxtil situat a Igualada selecciona un/a GRADUAT/DA EN ADE, ECONOMIA, COMUNICACIÓ o similars per a donar suport a tota la gestió administrativa de back office (no tècnica) dels projectes de recerca, R+D i internacionalització que desenvolupa l’entitat, control econòmic dels projectes, tractament i obtenció de dades, disseny i el·laboració d’enquestes, gestió de xarxes socials (Instagram, Linkedin…) dels projectes, comunicació dels projectes, etc…

Pensem en una persona jove amb formació a nivell d’ADE, Econòmiques, Comunicació i Màrqueting o similars i que aporti experiència en tasques administratives. Busquem una persona organitzada i metòdica, que aporti un nivell mig-alt d’anglès i que resideixi a la zona d’Igualada.

Oferim un contracte laboral estable, un horari partit de dilluns a divendres que es pot adaptar a les preferències de cada candidatura (començant orientativament entre les 8h i les 10h i acabant entre les 17h i les 19h) i una retribució econòmica negociable en funció del perfil aportat (orientativament pensem en uns 21K-25K € bruts anuals).

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ADM-PROJ.

Comments are closed.