PROGRAMADOR DE PLC’s

Empresa fabricant de maquinària industrial situada a Igualada selecciona per a incorporar a la seva Oficina Tècnica Electrònica un PROGRAMADOR DE PLC’s.

Realitzarà la programació i configuració dels controladors lògics programables per a les postes en marxa dels projectes d’automatització, assegurant un correcte funcionament dels sistemes. També col·laborarà amb l’equip d’enginyeria en el desenvolupament de solucions tècniques innovadores i eficients per als sistemes d’automatització i proporcionarà suport tècnic al personal del client en l’ús dels sistemes controlats per PLC’s.

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria en Electrònica, Automàtica Industrial o similars, o bé a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior i haurà de tenir experiència en programació de PLC’s i en disseny i programació de sistemes de control automatitzats. Haurà de tenir coneixements en programació de PLC’s en alguna o vàries de les marques més freqüents (Siemens, Allen-Bradley, Schneider Elèctric, etc…) i haurà de tenir disponibilitat per viatjar internacionalment amb freqüència a realitzar les postes en marxa a les instal·lacions dels clients. Per aquest motiu valorarem que tingui un nivell bo d’anglès (però no és un requisit imprescindible).

Oferim un contracte laboral estable, horari flexible de dilluns a divendres entre les 8h i les 18h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidat .

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència PLC.

Comments are closed.