DIRECTOR SERVEI TÈCNIC CLIENTS

Empresa industrial situada a Igualada, fabricant de bens d’equip selecciona un Director per al seu Servei d’Assistència Tècnica a Clients.

Serà el responsable de gestionar l’equip de Tècnics Electromecànics del Servei S’assistencia Tècnica a Clients, identficant i prioritzant incidències, planificant actuacions i postes en marxa de maquinària, negociant amb clients i atenent i orgenitzant les sol·licituds d’assistència tècnica dels clients. El lloc de treball no implica viatjar però si donar suport i coordinar des de les instal·acions d’Igualada als tècnics desplaçats.

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Tècnica o Enginyeria Superior, amb experiència en la gestió de serveis tècnics i equips de tècnis mecànics i electrònics. Imprescindible anglès i molt bona capacitat de planificació i de presa de decisions.

Oferim un contracte laboral estable, amb un horari de dilluns a divendres de 7h a 15h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència RESP-SAT

Comments are closed.