ENGINYER/A (PROJECTES DE MOBILITAT I ENERGIES SOSTENIBLES)

Empresa especialitzada a instal·lacions per el subministrament d’energia per la mobilitat i en energies sostenibles, situada a Igualada selecciona per al seu equip d’enginyeria un/a

ENGINYER/A

S’ocuparà de realitzar projectes de disseny, constructius, d’instal·lació i legalització de diferents tipus d’instal·lacions, en especial dedicació a la secció de càrrega de vehicle elèctric, així com energia fotovoltaica i instal·lacions clàssiques de carburants. Els projectes d’instal·lació tindran com a destinataris a empreses, grans centres comercials, instal·lacions turístiques, pàrquings logístics, estacions de servei, administracions, particulars, etc…

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria (oberts a estudiar totes les especialitats) i que pugui realitzar tant tasques d’Oficina Tècnica (disseny de tot el projecte, plànols, legalitzacions, etc….) com tasques més de supervisió d’obra de les instal·lacions (materials, coordinació d’operaris i tècnics, etc.)

Oferim un contracte laboral estable, horari de dilluns a dijous de 8h a 18h i els divendres intensiu de 8h a 15h (tot l’agost i fins a mitjans de setembre es treballa de 8h a 15h). La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de coneixements i experiència aportat (orientativament estem pensant en un rang entre 30K i 40K € bruts anuals, negociables).

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-ECO

Comments are closed.