ADMINISTRATIU JUNIOR

Empresa del sector de subministraments industrials situada a Igualada selecciona un ADMINISTRATIU JUNIOR.

Busquem una persona amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració o similars i valorarem que tingui coneixements tècnics a nivell de mecànica o electrònica (però no és un requisit imprescindible) per a realitzar tasques principalment a nivell de cotització de preus de productes per a clients i tasques administratives de suport generals als departaments de compres, vendes i adminstració. Pensem en una persona jove que vagi coneixent mica en mica els productes (que tenen un alt component tècnic) i els clients de l’empresa i que pugui anar creixent professionalment.

Oferim un contracte labora estable un horari partit de dilluns a divendres de 8h a 13h i de 15h a 18h i una retriució econòmica negociable en funció del perfil de coneixements i formació aportat per cada candidat.

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ADM.

Comments are closed.