ADMINISTRATIU/VA JUNIOR

Empresa situda a la zona Calaf-Prats de Rei selecciona un/a ADMINISTRATIU/VA per a realitzar tasques a nivell de comandes de compra a proveïdors, contractació de transports per a enviaments a clients, seguiment dels enviaments i les entregues a clients, gestió de comandes, contacte amb clients, etc…

Pensem en una persona jove amb formació a nivell d’ADE, Comerç Internacional, Administració o un/a jove Enginyer/a Agrònom/a amb un perfil més tècnic (l’empresa és proveïdora per al sector agrari).

Oferim un contracte estable, horari intensiu de 7h- 8h del matí a 14h-15h (o si es prefereix es pot fer un horari partit). Pensem en una personaque resideixi a la zona de Calaf, Prats de Rei, Sant Guim, etc…

La retribució econòmica es negociarà amb cada candidatura en funció del perfil aportat.

Les persones interessades si us plau enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència AGR.

Comments are closed.