PSICOLOGIA COACHING

DSC_1167bisbisDegut a la meva formació com a Psicòleg i al gran nombre d’entrevistes, avaluacions de personalitat i orientacions professionals i vocacionals realitzades al llarg de 20 anys d’experiència professional en l’ àmbit dels recursos humans, puc dir que sóc un bon coneixedor del comportament humà i dels elements que, conscient o inconscientment el condicionen (pors, passions, vocacions, inseguretats, motivacions, talents…). Em sento atret per aquesta àrea de coneixement i m’hi he aproximat des de diferents perspectives, les pròpies de la psicologia (cognitiva, sistèmica, analítica…) però també d’altres camps com diferents filosofies i tradicions orientals.

Amb la intenció de poder ajudar a aquelles persones que es troben en un moment de canvi, de reflexió sobre la seva vida professional o personal, sobre els seus objectius, que volen aprofundir en el seu autoconeixement, etc… també realitzo programes de psicologia-coaching individuals per a ajudar-los a descobrir potencials, patrons de conducta i de pensament, creences, pors, desitjos, projecte de vida, etc…i ajudar-los a assolir els seus objectius.

He ampliat la meva formació en Psicologia amb un Postgrau en Direcció de Recursos Humans i Consultoria en les Organitzacions i realitzant els cursos del Programa de Doctorat en Recursos Humans del Departament de Psicologia Social de la Universitat de Barcelona. Com a coach m’he format al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (del qual formo part des de l’any 2004 amb el nº de col·legiat 13739) mitjançant els seus programes de formació i especialització en PSICOLOGIA COACHING (Fonaments, Procés i Aplicacions i Taller de pràctiques de Psicologia Coaching per a psicòlegs).

logo copc

Des de l’any 2015 formo part de la primera promoció de psicòlegs certificats pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya com a Experts en Psicologia del Treball i de les Organitzacions,
 -BENEFICIS DELS PROGRAMES :

-Augmentar el nostre autoconeixement i la nostra satisfacció i benestar tant en l’àmbit personal com en el professional.

-Millorar les nostres relacions (laborals, familiars, amb un mateix…).

-Descobrir pors, obstacles i patrons de pensament conscients i inconscients.

-Descobrir vocacions a partir de les característiques de personalitat, habilitats o talents.

-Establir objectius que vagin d’acord amb la nostra “naturalesa”, projecte de vida i desitjos.

-En definitiva, conèixer-nos millor a nosaltres mateixos i als factors que ens influeixen en la nostra manera de pensar, de relacionar-nos amb els demés, de marcar-nos objectius i d’ actuar.

.

.

.