PSICOLOGIA COACHING

DSC_1167bisbis

Amb la intenció d’ ajudar a aquelles persones que es troben en un moment de canvi o de reflexió sobre la seva vida professional o personal, també realitzem programes de psicologia-coaching individuals per a ajudar-les a descobrir potencials, patrons de pensament i valors que les condicionen, creences, pors, desitjos, projecte de vida, etc…i ajudar-les a assolir els seus objectius.

He ampliat la meva formació com a psicòleg amb un Postgrau en Direcció de Recursos Humans i Consultoria en les Organitzacions i realitzant els cursos del Programa de Doctorat en Recursos Humans del Departament de Psicologia Social de la Universitat de Barcelona. Com a coach m’he format al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (del qual formo part des de l’any 2004) mitjançant els seus programes de formació i especialització en Psicologia Coaching.

logo copc

Des de l’any 2015 formo part de la primera promoció de psicòlegs certificats pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya com a Experts en Psicologia del Treball i les Organitzacions, i l’any 2020 vaig obtenir l’ European Certificate in Psichology -EUROPSY- el de major rellevància i prestigi en l’ àmbit internacional, com a Especialista en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
 -BENEFICIS DELS PROGRAMES :

-Augmentar el nostre autoconeixement i la nostra satisfacció i benestar tant en l’àmbit personal com en el professional.

-Millorar les nostres relacions (laborals, familiars, amb un mateix…).

-Descobrir pors, obstacles i patrons de pensament conscients i inconscients.

-Descobrir vocacions a partir de les característiques de personalitat, habilitats o talents.

-Establir objectius que vagin d’acord amb la nostra “naturalesa”, projecte de vida i desitjos.

-En definitiva, conèixer-nos millor a nosaltres mateixos i als factors que ens influeixen en la nostra manera de pensar, de relacionar-nos amb els demés, de marcar-nos objectius i d’ actuar.

.

.

.