TÈCNIC COMERCIAL ZONA MAGREB

Fabricant de maquinaria industrial situat a la zona d’Igualada selecciona un TÈCNIC COMERCIAL per a gestionar el mercat de la zona del Magreb.

Desenvoluparà contactes comercials, trucades de prospecció i visites a clients per tal d’obtenir la informació necessària a nivell de necessitats tècniques requerides, característiques de la instal·lació, competència, etc… per tal de poder-li oferir les solucions més ajustades a les seves necessitats. Realitzarà estudis de mercat i participarà en les fires comercials de la seva zona.

Busquem una persona amb un perfil Tècnic i Comercial idealment amb formació a nivell d’Enginyeria Mecànica o Formació Professional en Mecànica o Mecatrònica Industrial i que aporti experiència comercial. Haurà de tenir un bon nivell de francès per a poder mantenir reunions i visites comercials amb clients i potencials.

Oferim un contracte laboral estable, horari partit flexible entre les 8h i les 18h i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència CIAL-MAGR

Comments are closed.