ENGINYER/A DE PROCESSOS

Empresa del sector metal·lurgic situada a l’Anoia selecciona una persona per a incorporar al seu departament tècnic i realitzar tasques a nivell de millora dels processos de planta (tall làser, plegat, soldadura, pintura, montatge), disseny d’utillatges en CAD 3D per a la millora de processos, mantenir actualitzat el layout de la planta de producció, disseny de zones de treball, crear instruccions de procés, realitzar projectes d’industrialització i gestionar projectes de millora.

Busquem una persona amb formacióa nivell d’enginyeria industrial i coneixements de solidEdge, SolidWorks o similars i d’Autocad, i que aporti experiència com a enginyer/a de processos.

Oferim un contracte laboral estable, horari de 7:30h a 16h amb flexibilitat i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat (orientativament al voltant de 40K € bruts anuals).

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-PROC

Comments are closed.