ADMINISTRATIU COMERCIAL INTERN

Empresa industrial situada a Igualada selecciona un/a COMERCIAL INTERN.

Leves funcions inclouran l’atenció telefònica als clients, introducció de comandes al sistema informàtic,comprobació d’ estocs, gestió d’ enviaments de comandes, contacte amb agències de transport, actualització de preus i condicions de clients, gestió de comandes de compres, contacte amb proveïdors, generació d’ofertes per a clients, suport administratiu als comercials, etc..

Pensem en una persona preferiblement amb formació tècnica a nivell d’ Electromecànica, Mecànica, Electrònica o similars (l’empresa comercialitza un producte tècnic de transmissió mecànica) , amb bones habilitats de comunicació i relació amb clients i experiència en tasques administratives, d’atenció al client, comercials, etc…No descartarem a perfils amb formació administrativa (i no tècnica) sempre i quan tinguin interès i capacitat d’adquirir coneixements tècnics sobre un producte altament tècnic.

Valorarem que aporti coneixements d’anglès ,bona capacitat d’organització i bons coneixements d’Office (especialment Excel).

Oferim un contracte laboral estable, horari inicialment de 7h a 15h (però possiblement a curt-mig plaç es farà també alguna part de la jornada a la tarda) i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiecia aportat per cada candidatura (orientativament es situarà al voltant de 25K-30K bruts anuals + variable).

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència COM-INT


Comments are closed.