TECNIC REPARACIÓ I POSTA EN MARXA DE MAQUINARIA

Empresa fabricant de maquinària industrial situada a Igualada selecciona per a incorporar al seu Departament de Servei d’Assistència Tècnica i d ‘Instal·lacions a Clients un :

TÈCNIC REPARACIÓ I POSTA EN MARXA DE MAQUINARIA

Es responsabilitzarà de realitzar les instal·lacions de la maquinària a casa els clients, tant a nivell mecànic com elèctric/electrònic i de fer reparacions i assistència tècnica a clients.

Busquem una persona amb formació tècnica valorant que s’aporti formació tant a nivell mecànic com a nivell elèctric/electrònic i pensem en un Cicle Formatiu de Grau Superior en Automatització Industrial, Mecatrònica o similars. Haurà d’aportar experiència en la posta en marxa de maquinària, reparacions, processos d’automatització industrial o similars i tenir disponibilitat per a viatjar a nivell internacional (aproximadament un 20%-30% del seu temos) i un bon nivell d’anglès o francès.

Oferim incorporació immediata i un lloc de treball estable. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura (orientativament al voltant de 30K bruts anuals + primes).

Les persones interessades han d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència TEC-MAQU.



Comments are closed.