RESPONSABLE DE DESENVOLUPAMENT DE RRHH

Empresa del sector paperer situada a la comarca de l’Anoia selecciona un/a RESPONSABLE DE DESENVOLUPAMENT DE RECURSOS HUMANS

En dependència de gerència es responsabilitzarà de dissenyar i portar a terme les polítiques de recursos humans de la companyia en referència als processos de selecció de personal, onboarding, fidelització i retenció del talent, politiques de motivació, team building, clima laboral, plans de formació, plans de carrera, cultura corporativa, etc….Pensem en una persona amb formació a nivell de Psicologia, ADE, Relacions Laborals o similar, amb especialització mitjançant Posgrau o Master en Recursos Humans i que aporti experiència dissenyant i executant polítiques de desenvolupament de RRHH, preferiblement en un entorn industrial.

Oferim un contracte laboral estable, horari partit de dilluns a divendres de 8h a 18h amb dues hores per dinar (l’horari es pot adaptar) i una retribució econòmica negociable amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat (no descartarem a candidatures amb un perfil Junior, amb un bon nivell de formació, encara que amb poca experiència). Orientativament al voltant de 35K-40K amb cotxe negociable.

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència RRHH.

Comments are closed.