COORDINADOR/A MARQUETING I VENDES

Empresa situada a Igualada selecciona un/a :

COORDINADOR/A DE MARQUETING I VENDES

En dependència de la Responsable d’Àrea de Negoci realitzarà tasques de coordinació i seguiment de l’equip comercial de les zones Nord i Centre de la península, aportant solucions a l’equip de venedors a nivell de màrqueting, obtenint rapports d’activitat, donant suport i ajudant-los a assolir els objectius marcats. També realitzarà estudis de mercat i prospeccions comercials per a l’obertura de noves zones i juntament amb la Responsable d’Àrea de Negoci seleccionarà i formarà nous equips de vendes per tal d’incrementar la presència comercial de la companyia a noves zones geogràfiques.

Pensem en una persona amb formació  a nivell d’ADE, Empresarials, Marqueting  o similars, i que aporti experiència com a coordinador/a comercial o responsable d’equips de vendes en departaments Comercial/Marqueting.

Haura de tenir disponibilitat per a viatjar aproximadament un 40% del seu temps (centre i nord d’Espanya principalment). Busquem una persona organitzada i metòdica i que aporti una alta capacitat de resolució de problemes.

Oferim un lloc de treball estable a Igualada, incorporació inmediata i una  remuneració econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil aportat (orientativament al voltant de 30K bruts anuals).

Les persones interessades si us plau enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència MQT-VEND.Comments are closed.