ENGINYER O TÈCNIC DE PRODUCCIÓ

Empresa fabricant de maquinària industrial situada a Igualada selecciona per a incorporar al seu departament d’ Enginyeria i Mètodes un/a ENGINYER O TÈCNIC DE PRODUCCIÓ.

Realitzarà tasques a nivell de millora continua de processos, gestió control dels processos productius de planta, gestió i control de riscos laborals, supervisió dels operarir de planta, establir processos que garanteixin els estànards de qualitat, seguretat i medi ambient, evaluació contínua dels processos de producció, probar procediments de producció, introduïr millores tecnològiques, etc…

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Industrial o a nivell de Grau Superior a nivell mecànic, automatització industrial o similars, que aporti experiència en oficina tècnica, processos productius, millora continua, gestió de projectes, etc.. Valorarem que aporti experiència en el sector maquinària industrial. Haurà de saber interpretar plànols i tenir bons coneixements de software de dibuix, simulació, fabricació, etc..

Oferim un contracte laboral estable amb horari intensiu de matí de 7h a 15h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-PROD

Comments are closed.