TÈCNIC MECANIC SAT

Empresa fabricant de maquinària industrial situada a Igualada selecciona per a incorporar al seu Departament d’Assistència Tècnica a Clients un TÈCNIC MECÀNIC o MECATRÒNIC per a realitzar tasques de montatge, posta en marxa, manteniment i reparacions de maquinària industrial a les instal·lacions dels seus clients. També es responsabilitzarà de donar assessorament tècnic als clients.

Busquem una persona amb formació a nivell de MECÀNICA o MECATRÒNICA i amb experiència en manteniment industrial mecàtrònic de maquinària, en servei tècnic o en muntatge de maquinària industrial. Haurà de tenir una alta disponibilitat i interès per viatjar (70%) ja que el lloc de treball implica visitar de forma constant les fàbriques i instal·lacions dels clients per tot el món. Per aquest motiu haurà de tenir un bon nivell d’anglès (nivell conversa).

Oferim un contracte laboral estable i una retribució econòmica negociable en funció del perfil aportat per cada candidat.

Les persones interessades si us plau enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència MEC-SAT.

Comments are closed.