CAP DE TALLER

Empresa fabricant de maquinaria industrial situada a Igualada selecciona un CAP DE TALLER.

En dependència del Director de Producció, es responsabilitzarà de la organització del personal de les diferents seccions de taller per tal de donar curs a les ordres de fabricació segons la planificació de producció.

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Mecànica o a nivell de Formació Professional en Manteniment Industrial, Fabricació Mecànica o similars, que aporti experiència en taller i que tingui bones habilitats de lideratge, comunicació i gestió d’equips.

Oferim un contracte laboral estable, horari partit de dilluns a divendres flexible entre les 8h i les 18h i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil aportat .

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència TALL.

Comments are closed.