DELINEANT

Empresa fabricant de maquinària i solucions d’automatització industrial situada a Piera selecciona un/a DELINEANT per a realitzar tasques a nivell de dibuix de maquinària, plànols de fabricació, plànols de muntatge, etc…utilitzant el software Autocad i Solidworks.

Pensem en una persona amb formació a nivell de Cicle Formatiu en Fabricació Mecànica o similars o bé amb un perfil d’Enginyeria Industrial Mecànica Junior que conegui Solidworks i Autocad.

Oferim un contracte laboral estable, horari partit de 8h a 17h amb una hora per dinar i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat (orientativament dins un rang entre 18K i 25K € bruts anuals).

Les persones interessades hauran d’enviar un Curriculul Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referèncaia DEL

Comments are closed.