PROGRAMADOR ELECTRIC SERVEI TÈCNIC

Empresa fabricant de maquinària per al sector del packaging per a la industria de l’envasat situada a Igualada selecciona per a incorporar al seu Servei Tècnic un PROGRAMADOR ELECTRIC.

Les seves tasques inclouran la instal·lació, manteniment i programació de maquinària en les instal·lacions dels clients (Espanya i esporàdicament Portugal), incloent PLC’s, HMI,s, servo motors, variadors de freqüència, PC industrials i altres components. REalitzarà configuracions de comunicacions per Profibus, EThernet (TCP/IP) i supervisió remota dels equips (VPN). També dissenyarà i actualitzarà esquemes elèctrics i pneumàtics i s’encarregarà de la part elèctrica dels nous projectes i instal·lacions així com de proves de funcionament prèvies a l’enviament de la maquinària.

Busquem una persona amb formació a nivell d’enginyeria o Cicle Formatiu de Grau Superior en Electrònica/Informàtica/Automàtica o similars que aporti experiència en tasques similars i coneixements de programació de PLC’s i HMI’s Siemens TIA Portal v16 o superior. No obstant no descartarem a perfils JUNIOR si aporten la formació requerida.

Haurà de tenir disponibilitat per viatjar amb freqüencia per Espanya i puntualment Portugal, sempre de dilluns a divendres (els caps de setmana sempre son aquí).

Oferim un contracte laboral estable, i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidat.

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : PROG-SAT

Comments are closed.