EXPORT AREA MANAGER

Empresa tèxtil situada a Igualada selecciona un/a : EXPORT AREA MANAGER.

En dependència de direcció comercial s’ocuparà de gestionar una cartera de clients internacional (principalment distribuidors del sector tèxtil), fidelitzant i ampliant la cartera, desenvolupant funcions a nivell de : Prospecció, anàlisi de nous mercats, contactes i visites comercials a nous clients i noves zones, el·laboració d’ofertes comercials, negociació amb clients i definir i implantar l’estrategia comercial en els mercats assignats. També es responsabilitzarà de representar la companyia en events i fires internacionals.

Pensem en una persona amb formació a nivell de Comerç Internacional, ADE, Empresarials o similars, que aporti experiència en la gestió comercial a nivell d’exportació i que tingui una bona disponibilitat per viatjar ja que el lloc de treball implica viatjar periodicament (principalment Europa, però puntualment a altres continents). Haurà de tenir un nivell alt d’anglès i es valorarà també un segon idioma com el francès. Valorarem que s’aporti experiència en el sector de la distribució tèxtil però no és un requisit imprescindible.

Oferim un contracte laboral indefinit i una retribució econòmica composada de fix i variable que es negociarà individualment amb cada candidatura en funcio del perfil aportat.

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència CIAL-EXP.

Comments are closed.