ENGINYER/A ELÈCTRIC/A (FUTUR RESPONSBLE D’UNITAT DE NEGOCI)

Empresa especialitzada en projectes i solucions de mobilitat sostenible i ecològica per a la càrrega de vehicles elèctrics situada a Igualada selecciona un/a ENGINYER/A ELÈCTRIC (FUTUR RESPONSBLE D’UNITAT DE NEGOCI D’ENERGIA ELÈCTRICA I FOTOVOLTAICA).

S’ocuparà de realitzar projectes de disseny, legalització i instal·lació de carregadors elèctrics i estacions de càrrega per a vehicles elèctrics i també realitzarà projectes grans d’instal·lació de plaques fotovoltaiques a empreses, centres comercials, estacions de servei, administració pública, etc. Pensem en una persona que a mig termini assumeixi les funcions i responsabilitats com a Responsable de la Unitat de Negoci Elèctrica de l’empresa (carregadors de cotxes, estacions de càrrega i energia fotovoltaica) fent-se càrrec també del creixement de l’àrea i supervisant-ne totes les operacions.

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Elèctrica, que pugui realitzar tant tasques d’Oficina Tècnica (disseny de projectes i solucions, plànols, etc.) com tasques de supervisió de les obres de l’àrea elèctrica de la companyia com, a mig termini, també tasques de direcció i desenvolupament de l’àrea, actuant com a Responsable d’una de les tres Unitats de Negoci que té l’empresa.

Oferim un contracte laboral indefinit, horari de dilluns a dijous de 8h a 18h i divendres de 8h a 15h i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció de l’experiència aportada (orientativament entre 30K i 45K € bruts anuals).

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-BUM



Comments are closed.