ARQUITECTE/ENGINYER OP/ENGINYER DE CAMINS PER DIRECCIO D’OBRA


Enginyeria especialitzada en la consultoria i la realització de projectes relacinats amb obra civil, constucció i gestió del cicle de l’aigua, selecciona per a incorporar al seu equip d’enginyeria situat a Igualada, un/a :

ARQUITECTE/ENGINYER OP/ENGINYER DE CAMINS PER DIRECCIÓ D’OBRA

Realitzarà tasques de direcció d’obra, assistència tècnica i tasques d’oficia tècnica en els projectes que se li assignaràn.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell d’Arquitectura o Arquitectura Tècnica, Enginyeria d’ Obres Publiques, Enginyeria de Camins o similars, que aporti experiència en la gestió d’obres en el sector construcció, experiència en el sector enginyeria o en oficina tècnica.

Oferim un lloc de treball estable, horari de dilluns a divendres de 8h a 14h i de 15h a 17h amb la possibilitat d’adaptar l’horari de treball a les necessitats de cada candidat/a (incloent la possibilitat de jornada intensiva o de teletreballar algun dia). La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ARQ-ENG



Comments are closed.