COMERCIAL (SECTOR ECONOMIA CIRCULAR)

Companyia situada a Igualada, dedicada a afegir valor a les empreses mitjançant la recollida, transport, gestió, processament i valorització de residus industrials per tal de poder ser utilitzats en el procés de producció d’altres empeses, selecciona per a la zona Catalunya Est i Àrea Metropolitana un/a COMERCIAL.

S’ocuparà d’identificar, contactar i visitar a empreses de tamany gran, que generin alts volums de residus i que aquests tinguin potencial per ser utilitzats (tractats o no) per altres empreses dins el seu procés de producció.

Busquem una persona amb experiència en tasques comercials i amb bona capacitat per assessorar i donar confiança als clients, idealment que aporti coneixements a nivell de gestió de residus, mediambient, quimica industrial o similars però no descartarem a candidatures que provinguin de realitzar tasques comercials en altres sectors diferents.

Oferim un contracte laboral estable, horari flexible de 40 hores setmanals i cotxe d’empresa de dilluns a divendres. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció de l’experiència i coneixements aportats).

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència COM-GR

Comments are closed.