ESPECIALISTA EN MARQUETING DIGITAL (INFLUENCERS)

Busquem un especialista en Influencers que s’uneixi al departament de màrqueting d’una empresa d’ecommerce situada a Igualada. Serà responsable d’establir relacions amb influencers, gestionar col·laboracions i crear contingut atractiu per promocionar les marques de l’empresa. Aquesta és una oportunitat ideal si t’apassionen les xarxes socials i la comunicació digital. S’ocuparà d’ identificar i establir contacte amb influencers rellevants per desenvolupar col·laboracions amb impacte per la marca, investigar i descobrir nous perfils d’influencers i tendències del mercat, crear (junt amb el departament de multimèdia) contingut creatiu i atractiu per promocionar productes a diverses plataformes de xarxes socials i gestionar i fer seguiment del calendari de publicacions a les xarxes de les col·laboracions amb influencers.

Busquem una persona amb formació en màrqueting, comunicació, publicitat o relacions públiques, valorant que aporti formació complementària a nivell de Màster en Màrqueting Digital. Pensem en una persona amb al menys 2 anys d’experiència demostrable en una posició similar, amb excel·lents habilitats de comunicació verbal i escrita i amb capacitat per treballar tant de manera autònoma com en equip.

Oferim un contracte laboral estable, horari de 9h a 17h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil aportat.

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència MKT-INF


Comments are closed.