RESPONSABLE DE MAGATZEM

Empresa del sector quimic ubicada a Igualada selecciona un RESPONSABLE DE MAGATZEM. En dependència del Director de Planta, es responsabilitzarà d’assegurar la producció diària a nivell de preparació d’expedicions, supervisant el treball de l’equip d’operaris al seu càrrec (entre 10 i 20) i assegurant que es compleixen els estandards de qualitat, ordre i seguretat. Proposarà millores per a la qualitat del treball a planta i per a la consecució dels objectius de producció. Planificarà diariament les tasques a realitzar pels operaris, replanificarà la producció en funció dels canvis que vagin sorgint i coordinarà els xòfers per a la càrrega i descàrrega de camions.

Busquem una persona amb gran capacitat de gestió, motivació i lideratge de persones, amb un alt sentit de la organització i la planificació i experiència en tasques de magatzem o gestió de la producció. Valorarem que s’aporti formació a nivell químic o en alguna enginyeria industrial però no és un requisit imprescindible,

Oferim un contracte laboral indefinit, horari intensiu de 7h a 15h que s’alternarà setmanalment amb un segon torn partit de 7ha 13h i de 15h a 17h. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat (orientativament entre 25K i 35K bruts anuals).

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència RESP-MAG

Comments are closed.