DIRECTOR/A FINANCER/A

Empresa del sector industrial/serveis situada a la zona Anoia-Baix Llobregat selecciona un/a DIRECTOR/A FINANCER/A.

En dependència de direcció general coordinarà l’equip de finances i desenvoluparà funcions de supervisió i control dels processos pressupostaris i financers de l’entitat, el·laboració dels estats comptables i financers, recerca de noves fonts de finançament, control de la gestió bancària, preparació d’auditories, comptabilitat analítica i control de gestió, fiscalitat, etc…

Pensem en una persona amb formació a nivell d’ADE, Economia, Empresarials o similars, valorant formació d’especialització a nivell de postgrau o master en direcció financera o control de gestió. Haura d’aportar uns dos anys mínim d’experiència en tasques similars. Valorarem que aporti bons coneixements de comptabilitat analítica i auditoria i que sigui una persona cooperativa i amb bones habilitats de treball en equip.

Oferim un contracte laboral estable, horari intensiu de 7h a 15h (o de 8h a 16h segons preferències) i una retribució econòmica negociable en funció del perfil aportat (orientativament entre 45K i 55K € bruts anuals).

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència D.FIN.

Comments are closed.